Massageljus

Massage ljus är en rolig och spännande variant av massageolja som verkligen kan förhöja stämningen. Precis som namnet antyder så är ett massageljus ett ljus som man tänder. När ljuset tänds så börjar ljuset smälta och kan användas som massageolja. Dessa ljus har oftast en behaglig doft av exempelvis lavendel eller vanilj. Ett massageljus ska inte förväxlas med ett vanligt doftljus. Ett massageljus smälter vid lägre temperatur än ett vanligt ljus och lämpar sig därför till att användas som massageolja. Ett vanligt doftljus smälter vid för hög temperatur och stearinet är därför alldeles för varmt för att användas som olja mot kroppen.

Dessutom så gör den låga smältpunkten hos ett massageljus att oljan inte stelnar så fort den blir lite nedkyld, så som smält stearin hade gjort.

Ett massageljus kan vara den perfekta presenten till någon du älskar. De är fina att titta på och är oftast fint paketerade i söta små burkar. Men den största behållningen av gåvan är så klart den mysiga stunden tillsammans som gåvan innebär.

Massageljus
Bilden är hämtad från Amorlina.se med tillåtelse.